hits

Kjære små mørkemenn. Deres tid er over

Kjære små mørkemenn

Overskriften er muligens litt for drøy for deres sære og inngrodde syn på kvinner, men det er ingenting sammenlignet med det deres oppførsel bidrar til i andres hverdag. Offer? Tvert imot, men det ligger ikke i min natur å sitte på tribunen og være en passiv tilskuer til grov hets, og kvinnediskriminerende oppførsel uten reaksjoner. Det er vel her den krigerske siden min kommer fram, og med tastatur inviterer jeg til debatt, men la hersketeknikker, personangrep og trusler ligge. Da er dere maktesløse, sa du? Skrik høyere, det gjør nemlig alle som går tomme for argumenter. Bruk ord som hore, husneger og bruk latterfjes emoji. Det garanterer dere noen likes fra medbrødre, og selvfølelsen gjenopptas. Som familiens stolthet er dere jo vant til å heve dere over oss kvinner, og få ros kun for å være født med penis.

Dette nedlatende middelalderske kvinnesynet er uholdbart. Spesielt i et av verdens mest vellykkede land, der kvinners frihet står sentralt og triumferer over det patriarkalske systemet dere er vant til. Der kvinner er halvparten så verdifull som menn, og der evnen til å sette seg i kvinnens posisjon er nært sagt fraværende. Kultur ser ut til å være flyttbar, og dessverre har ikke deres foreldre lykkes med å internalisere den norske kulturen i dere. Selv som leger har dere et stygt syn på medmennesker og mister kontroll på sosiale medier. Hva da med den uten utdannelse, og mest sannsynlig uten dannelse ? Her har vi store integrerings utfordringer, og de blir ikke løst før vi tar et oppgjør med svake, små mørkemenn. Å være utdannet med god jobb er ikke synonymt med å være integrert. Dere har bare vært gode på å utnytte godene. Her må det verdiassimilering til, og det vet dere. 

Skumle mektige kvinner, skremmer usikre menn

Det kan virke som at det mest provoserende for dere er sterke kvinner som pusher tilbake. Vi finner oss nemlig ikke i å ta imot en slik ukultur deres mødre flyktet fra, og som dere ufrivillig dytter på oss dag etter dag. Å ta oppgjør med små, svake mørke menn er å ta et historisk slag for feminismen og likestilling, og mitt navn skal være skrevet i den historien.

Å få motstand fra en kvinne er nok det mest ødeleggende for deres illusjon og lager brist i den langt internaliserte herskeroppdragelsen dere fikk. Men her i Norge gjør vi det litt annerledes, og her er gutter like mektige som jenter og jenter like mektige som gutter. En butikkansatt er like verdifull som en lege, og vi ser på verdien av mennesket og ikke lengden på utdannelsen. Derfor vil jeg aldri akseptere at slike svake små menn som dere bruker status og tittel som maktmiddel for å true andre til taushet. Det er en mentalitet som hører hjemme i Islambad og ikke i norske byer.

Solidaritet

Til slutt vil jeg bare minne dere på hvor urimelig deres angrep på frie kvinner er. Deres hets har blitt møtt med støtte fra storsamfunnet. Deres forsøk på å undertrykke oss har blitt møtt med solidaritet fra storsamfunnet, og hvert eneste stygge ord har blitt erstattet med flere hundre støtteerklæringer fra nordmenn. I realiteten øker dere nordmenns fremmedfrykt, og gjør oss til heltinner. Og i heltinneindustrien er det jammen godt å se at etnisk norske menn fortsatt går hånd i hånd med oss minoritetskvinner selv etter å blitt ferdig med den kvinnekampen mange år tidligere. Aldri før har jeg satt mer pris på den norske mannen, og jeg er for evig takknemlig for at de er så kamplystne på våre vegne. Den jobben burde mange flere minoritetsmenn gjort, men alt til sin tid. Den intoleransen mange av dere merker fra nordmenn økes i takt med antall eksponering i media, og jeg stiller meg gjerne foran i demonstrasjonen mot dere.

Prøv dere ikke på en som er vant til å slå inn en spiker med en slegge. Til det er dere bare ofre og høster ingen respekt hos meg. Og dere brødre som allerede gjør en iherdig jobb for å støtte kvinnekampen. Deres solidaritet er ikke forgjeves.  

20 kommentarer

Kjetil Thue

12.05.2018 kl.11:41

Min dypeste respekt for deg, modige sterke kvinne. Du kjemper en retterdig kamp. Jeg savner de norske såkalte "feministene" ved din side. De er skuffende nok mer opptatt av å knuse pornosjapper og annet ufarlig tøys. De burde heller ha stått skulder ved skulder med oss i kampen mot små mørkemenn!

Tommy Skarbø

12.05.2018 kl.12:08

Du har min fulle støtte mot små mørkemenn

Oskar Jørgensen

12.05.2018 kl.12:25

De norske nyfeministene klarer tydeligvis ikke å se lenge enn til sine egne brystknopper når det gjelder kvinnefrigjøring og solidaritet med kvinner

Ydmyk mann

12.05.2018 kl.12:33

Hadde jeg vært en liten mørkemann hadde jeg sikkert sagt - Hold kjeft, hore men jeg er ikke det.

Jeg sier heller. - Stå på kivnne. Du rocker!

Eili

12.05.2018 kl.12:58

Jeg sitter her og smiler, små mørkemenn når deg ikke opp til knærne! Klar tale fra en godt integrert og intelligent dame, du er en stolthet for dette land. <3

Jon Kakapo

12.05.2018 kl.13:16

Du skryter nå litt vel av oss hvite menn her :P #notall

Jeg støtter isåfall denne saken og denne posten. Utrolig bra skrevet. Du har vel rett om at majoriteten av oss, står bak deg. Det gjør ihvertfall jeg.

Shurika A . Hansen

12.05.2018 kl.13:58

Det er velfortjent, Jon Kakapo:

Emilie

12.05.2018 kl.13:39

Du er en modig kvinne. Jeg heier på deg og at du tør å stå opp mot dette uvesenet. Det er ikke lett, det vet vi. Sosial kontroll og mørkemenn liker ikke det. De føler seg truet. Stå på videre!

Elisabeth Kristiansen

12.05.2018 kl.13:56

Du er fantastisk, Shurika. Du er er forbilde for alle kvinner, enten de er muslimske innvandrere og kommer fra en klankultur eller norske kvinner som hr kjempet kampen for likestilling for mange år siden, men som nå ikke engang tør å kritisere den ukulturen vi ser rett for øynene våre hver dag. Jeg støtter deg 100%.

Shurika A . Hansen

12.05.2018 kl.13:58

Tusen takk for fine ord, Elisabeth Kristiansen:

Gunnar

12.05.2018 kl.14:25

Den gule rase skal oversvømme jorden står det skrevet i Bibelen, men jaggu tror jeg den må skrives om...

Hanne M Stabursvik

12.05.2018 kl.18:47

HURRA!Sånn skal det sies! Og sånn skal det gjøres! Trø dem så hardt på tærne at de løper hjem til mamma for trøst. Og han legen som dreit så til de grader på sin lege-ed i sine stygge tilsvar til deg burde takke sin skaper for at du ikke har meldt ham til lege-etisk råd! Sånn mobbing kan ganske enkelt ikke en lege få utøve uten at det koster. Så det svir!

Marianne

12.05.2018 kl.19:44

Du er en tøff og ærlig dame. Stå for dine meninger, det er viktig. Alle er like mye verdt. Både meg og uten penis. Farge har ikke noe og si. Det som teller er Åssen vi behandler andre mennesker. Stå på! Du har min fulle støtte 😊

Olav

12.05.2018 kl.23:53

Godt skrevet! Du er en bemerkelsesverdig kvinne med en fin fremtid i norsk debatt samfunn. Men. Middelalderen var en av de mest blomstrende tidene for vestens menn. Vi begynte med de gamle kunstene glemt fra hellinistiske tidene. Og ikke glem katolisismen som gjorde vesten ledene i vitenskap og medisin.

13.05.2018 kl.10:43

Du er en sterk og modig kvinne! Din stemme er viktig og nødvendig for at de små mørkemennene ikke kan fortsette på samme måte. Stå på 👍♥️

moi

13.05.2018 kl.13:20

Det finns dessverre nedlatende kvinnesyn her i Norge og i Vesten også. Menn som ikke støtter feminismen, det må bort både her og rundt om i verden.

13.05.2018 kl.14:43

Støtter deg 100%. Du er en modig dame👍

Jørgen

14.05.2018 kl.18:42

Problemet med dette innlegget er at dei det er myntet på, dei små mørkemenn, har så innsnevret syn at dei trur innlegget er myntet på små mørke menn.

Shurika A . Hansen

14.05.2018 kl.18:43

Ja dessverre. Mange rasismeanklager etter dette innlegget :-) Jørgen:

Vidar A.Olsen

14.05.2018 kl.21:11

Det er bra at kvinner som deg sier ifra. Alle er vi likeverdige ,uansett hvilken hudfarge man har.

Vi menn burde være mere ydmyke overfor dere kvinner.

Stå på ,ikke bry deg om hva mørke menn sier. Du er verdifull . Kvinnen er en gave til mannen,.Kvinner skal behandles med respekt.

Skriv en ny kommentar

Shurika A . Hansen

Shurika A . Hansen

4, Kvinnherad

Samfunnsengasjert sosiologi student med brennende engasjement for likestilling. I denne bloggen skal jeg ta opp temaer som sosial kontroll, æreskultur, feminisme,og integrering .

Kategorier

Arkiv